Kasım 29, 2011

bu bir kusma'dır!

Ey insan,
Yoruldum ince hesaplarından.. Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler için kılı kırk yararken, Roma yanarken lir çalmalarından..
Her şeyi -sözde- eleştiri süzgecinden geçirip de  hala aynı gözlüklerle yaşama bakmalarından..
Kendi yarattığın kurallar ve kendi ördüğün duvarlar arasında rehavet uykularına dalışlarından..
Merdiveni icat edip duvara tırnaklarınla tırmanışlarından..
Dünyada görülmedik tek bir metre kare bırakmazken, içinin kuyusuna bir ışık daha kapayışından..
İnsan;
Eskidi yüzün, suretin yanıltıyor yansıdığı aynalardan..
Yanına yaklaşılmıyor;hep daha çok olsun diye savaştığın meydanlarda, mücadele ruhunu yok etmek için sistemin ürettiği sahte "donkişot"lardan!
Bir süredir aranılan kişiye ulaşılamıyor, artık düşlerin olmayışından..

1 yorum:

  1. yazınız Fridanın " neden sevmekten vazgeçtim" sorgusunu anımsattı:
    -Seni Sevmekten Ne Zaman Vazgeçtim? Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim. Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini ve bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim. Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını, bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim. Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığımda vazgeçtim. Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için, ağrılarımı dindirecek sıcak sevgini bana vermediğin için vazgeçtim. Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için , tablolarımda artık kendimi mutlu çizemeyişimin tek nedeni "sen" olduğun için vazgeçtim.Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi. Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım. Bu yüzden ben de senden vazgeçtim.
    Mina'nın teyzesi..

    YanıtlaSil